• Iedere donderdag nieuwe promoties
 • Thuislevering vanaf €5,95
 • Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
 • Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
 • Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart

Sponsoring

Als grote Belgische onderneming speelt Delhaize een belangrijke rol in onze samenleving. Daarom ondersteunen we al vele jaren talloze acties, evenementen en verenigingen.

Sponsoringaanvragen zullen enkel behandeld worden wanneer ze hier geïntroduceerd worden.
 

'Een gezonde geest in een gezond lichaam’ is het centrale thema voor de sponsoringactiviteiten van Delhaize. Door het aanbieden van lekkere en gezonde producten op heel wat sportevenementen wil Delhaize actief bijdragen tot een gezondere levensstijl voor iedereen.

Daarnaast is Delhaize ook partner van een aantal sportfederaties om zo jong en oud aan te zetten tot bewegen en de allerbeste sporters kansen te geven door te breken op nationaal en internationaal niveau.

Steun het Rode Kruis in jouw buurt

Vorige week werd ons land getroffen door overvloedige regen. Delhaize wil niet machteloos toekijken hoe mensen alles verliezen door de verwoestende kracht van het water. Daarom stuurden we afgelopen donderdag 10.000 voedselpakketten en 22.000 liter water naar de getroffen gebieden. Maar dat is voor ons nog niet genoeg. We hebben besloten om 1 miljoen euro te schenken aan het Belgische Rode Kruis. We hopen met dat geld een steun te kunnen zijn voor de mensen die getroffen zijn door de overstroming.
Wil jij ook de getroffen regio’s en slachtoffers steunen? Doneer dan aan het Belgische Rode kruis via BE70 0000 0000 2525 of via sms < Solidarity > naar 4330 (met iedere sms doneer je 1 euro).

3 jaar lang trouwe partners.

Bij Delhaize nemen we onze maatschappelijke rol enorm serieus. We doen er dan ook alles aan om elke dag beter te doen. Daarom gaan we een stapje verder en zijn we 3 jaar lang partner van het Rode Kruis. Eerder kon je bij ons al cadeaupapier kopen voor € 1,99 waarvan € 1 naar het Rode Kruis ging. En kon je op “Donor date” om zo levens te redden door bloed of plasma te geven. 

Op dit moment zijn onze kassa’s een plek waar je de Rode Kruissticker vindt. Maar daar stopt het niet! In de toekomst volgen nog verschillende acties. 

Wist je trouwens dat je het hele jaar door bloed kan geven? Bij het Rode Kruis hebben ze namelijk altijd bloed nodig voor mensen in nood. 
 

Special Olympics Belgium \\\(SOB\\\)

Special Olympics Belgium (SOB), de organisatie voor atleten met een verstandelijke beperking, organiseert op 14 mei de tweede editie van de Special Olympics Belgium Virtuele Spelen als alternatief voor de jaarlijkse fysieke Nationale Spelen. Het grootste Belgische online evenement voor inclusiviteit kan rekenen op de steun van Eline De Munck en David Antoine als ambassadeurs, en Lies Gielis en Rosalia Niedziela als SOB atleet-ambassadeurs. Naast de 20 000 SOB-atleten kan iedereen zich gratis inschrijven via https://virtualgames.special-olympics.be en zo thuis of op het werk deelnemen aan 11 verschillende sportdisciplines.

We werken samen met SOB in het kader van haar Healthy Athletes Programma dat als doel heeft om te sensibiliseren en de gezondheid van de atleten te verbeteren. De juiste evenwichtig voeding om te kunnen sporten en genoeg hydrateren zijn noodzakelijk om van jouw deelname aan de Virtuele Spelen een succes te maken.  

Met onze overheerlijke Delhaize-producten en volgens de Nutri-Score gaan we voor de deelnemers een weekmenu opstellen. 
 

Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité

Delhaize werd in 1995 partner van het Belgian Olympic Team en het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC), het organisme dat de Olympische beweging in België vertegenwoordigt en erkend is door het Internationaal Olympisch Comité (IOC).

Door haar actieve steun aan de Olympische beweging zorgt Delhaize er mee voor dat:

 • de voorbereiding en deelname van Belgische atleten aan internationale wedstrijden wordt gefinancierd, namelijk de Olympische zomer- en winterspelen, de Paralympische spelen en de Wereldspelen. Na het succes van de Olympische Spelen van Rio in 2016 gaat de aandacht nu volop naar de Spelen van Tokyo in 2020.
 • Tijdens de Olympische Spelen in Brazilië in 2016, organiseerde het BOIC een heus ‘Rio House’ op het strand van Oostende. Delhaize, als trouwe partner, kon daar niet ontbreken en zette een echte ‘Kids Village’ neer. Daar konden kinderen, tussen 6-14 oud, zich even Oympisch kampioen wanen door deel te nemen aan een parcours met 6 verschillende sporten (zoals atletiek, basketball en hockey). Na al die inspanningen werden ze beloond met een goodie bag vol leuke cadeau’s.
 • de sportieve federaties aangesloten bij het BOIC worden ondersteund. Het Olympische partnerschap van Delhaize ondersteunt eveneens heel wat evenementen die ‘sport voor iedereen’ promoten.

Delhaize wenst onze atleten veel succes.

Meer informatie op www.teambelgium.be

Belgian Paralympic Committee

Sinds 2011 versterkt Delhaize haar reputatie als Olympische partner door een samenwerking met het Belgisch Paralympisch Comité (BPC). Het idee van ‘sport voor iedereen’ neemt hier een bijkomende dimensie aan want sporten is voor mensen met een handicap een belangrijk element voor hun sociale integratie en hun persoonlijke ontwikkeling.

Het Belgisch Paralympisch Comité en haar liga’s zetten zich dagelijks in om de paralympische waarden zoals fair play, respect en waardigheid te promoten.

Als partner van de Paralympische Beweging ondersteunt Delhaize de promotie en coördinatie van sport voor personen met een beperking. Daarbij staat hun handicap niet centraal maar wel de uitzonderlijke prestaties van de atleten die tonen dat met wilskracht en doorzettingsvermogen niets onmogelijk is. Delhaize en het BPC  gaan met overtuiging verder om deze positieve boodschap uit te zenden.

De Paralympische  Beweging is ambitieus en beoogt uitmuntendheid op internationaal niveau. Na de meer dan bemoedigende resultaten tijdens de laatste Paralympische Spelen van Rio in 2016 (12 medailles), gaat de organisatie verder met haar engagement om de voorbereiding van de Paralympische Spelen van Tokyo in 2020 tot een goed einde te brengen.

Door deze jonge veelbelovende atleten kansen te geven, opent Delhaize de weg naar een nog succesvollere toekomst.

Meer info op www.paralympic.be

Think Pink

 Delhaize is sinds 2011 partner van Think-Pink, de vereniging die zich inzet voor de sensibilisering rond borstkanker en tegelijk ook fondsen inzamelt in de strijd tegen de ziekte die 1 op de 9 vrouwen in ons land treft.

Door de promotie van gezonde producten en het aanzetten tot regelmatig bewegen wil Delhaize Think-Pink helpen bij borstkankerpreventie. Daarom organiseert Think-Pink heel wat (sportieve) evenementen waarbij Delhaize zorgt voor lekkere, gezonde en kwaliteitsvolle producten.

Meer informatie op www.think-pink.be

20 km door Brussel

 Met meer dan 40.000 deelnemers is dit het grootste loopevenement van het land. Het is dan ook ontegensprekelijk een evenement waar heel wat mensen met een passie voor lopen naar uitkijken. 20 km door de mooiste plekjes van Brussel en waaraan Delhaize meehelpt door op het einde van het parcours fruit aan alle deelnemers aan te bieden. Op die manier kunnen ze, op een gezonde manier, terug op krachten komen na de inspanning.  Dit jaar krijgen de deelnemers van ons ook nog een extra Bio-cadeau bij hun inschrijveng.

Meer informatie op www.20kmdebruxelles.be.

… en tal van andere loopwedstrijden doorheen het land :

 • Anvers 10Miles
 • Loopcriterium van de Kust
 • Race For The Cure (Namur, Bruxelles, Anvers)
 • Kickcancer
 • 20 km de Bruxelles

Toevoegen aan de lijst
U lijkt nog geen boodschappenlijst te hebben. Klik op de knop onderaan om een nieuwe lijst aan te maken.
Dit product werd al toegevoegd aan deze lijst.
Het product is toegevoegd aan de lijst